Producten / Automatisatie

Wist u dat u uw hele woning eenvoudig met een afstandsbediening of zelfs vanaf een smartphone of tablet kan aansturen: zonwering, verlichting, rolluiken, screens, ... en zo veel meer.

Zet uw zonweringen in enkele seconden precies in de juiste stand, voor een ideale balans tussen zon en schaduw op uw terras. De windsensor trekt automatisch uw zonwering en zonnescherm in wanneer harde windstoten worden gedetecteerd. Installeer een zonnesensor en uw zonwering gaat automatisch omlaag na een ingestelde lichtmeting, hierdoor blijft het aangenaam koel in uw woning. Uiteraard bestaat ook de optie met regensensor om uw zonweringsdoek tegen neerslag te beschermen.

Interesse in automatische rolluiken? Met behulp van een tijdklok en/of schemersensor kunt u gemotoriseerde rolluiken op de door u gewenste tijdstippen laten functioneren. Hierdoor wordt er tevens aanwezigheid gesimuleerd, ook als u afwezig bent. Bedieningen van binnenshuis, alsook van op afstand behoren al sinds jaar en dag tot onze mogelijkheden.
Hieronder enkele voordelen van TaHoma besturing:
- directe aansluiting op smartphone, waar u ook bent
- klimaatsensoren die de zonwering aansturen op basis van uw voorkeuren
- te combineren met buitenverlichting of terrasverwarming in 1 scenario
- in scenario's te combineren met verlichting en bewegingsmelders

U ziet, met de automatisering van Somfy maakt u het zich een stuk gemakkelijker. De extra veiligheid krijgt u er gratis bij.
Comfort creëren en veiligheid verhogen, dat is ons doel.


Contact

Mobisol BVBA
Rijksweg 92
3650 Dilsen-Stokkem
T: 089 79 29 99
F: 089 50 29 98
info@mobisol.be

LIKE US ON FACEBOOK
BEKIJK ONZE BROCHURE

Openingsuren

Ma: gesloten
Di-Vr: 10u-12u & 13u30-17u30
Za: 10u-12u