Producten / Raambekleding / Horizontale jaloezieën

Zoek niet langer naar de perfecte oplossing om privacy en de perfecte lichtinval in uw woning te combineren. Horizontale jaloezieën zijn de geknipte oplossing, van buiten kijkt niemand naar binnen, maar zelf kijk je probleemloos naar buiten en verlies je bijna geen licht.
Deze raambekleding is verkrijgbaar in aluminium of hout. Hout zorgt voor een warme uitstraling en is leverbaar in diverse kwaliteiten en afwerking. Horizontale jaloezieën in hout: DE TREND VAN HET LAATSTE JAAR.

Bij Mobisol kan u kiezen uit verschillende lamelbreedtes en vele kleurschakeringen. Hoe breder uw raam, hoe beter bredere lamellen daarbij passen. Zorg voor een perfecte match met uw interieur en kies voor een persoonlijke touch, dit kan bijvoorbeeld door te kiezen voor een afwerking met een ladderband. Bij toepassing op bijvoorbeeld een deur of draaikiepraam, kiest u best voor de optie zijgeleiding. De jaloezie is dan aan de onderzijde gefixeerd en blijft mooi strak hangen bij het openen/sluiten van het raam of de deur.
Het motoriseren van raamdecoratie biedt vele voordelen, zeker bij bijvoorbeeld zware houten jaloezieën. Bovendien verlengt u de levensduur van het product omdat deze steeds correct en gelijkmatig bediend wordt.


Contact

Mobisol BVBA
Rijksweg 92
3650 Dilsen-Stokkem
T: 089 79 29 99
F: 089 50 29 98
info@mobisol.be

LIKE US ON FACEBOOK
BEKIJK ONZE BROCHURE

Openingsuren

Ma: gesloten
Di-Vr: 10u-12u & 13u30-17u30
Za: 10u-12u