Producten / Outdoor living / Lamellendaken

Genieten van een optimaal leefcomfort, ongeacht het weer!

Het grote voordeel van een Renson pergola of terrasoverkapping met kantelbare lamellen is dat deze op maat gemaakte constructie uw terras vrijwaart van overvloedige zon, regen en zelfs sneeuw.  Zo maakt u van uw terras een aangename buitenplaats, het hele jaar door. 
Het dak bestaat uit geëxtrudeerde aluminium lamellen die kunnen draaien om zonwering en ventilatie te regelen in functie van de behoeften. In gesloten toestand is het dak volledig waterdicht.  

De gepatenteerde lamellen zijn zo ontwikkeld dat, indien de lamellen opendraaien na een regenbui, het water afgevoerd wordt naar de zijkant, zodat het meubilair op het terras beschermd blijft. Mits het plaatsen van een regensensor draaien de lamellen zich automatisch dicht. 
Een lamellendak kan aan de gevel geplaatst worden, vrijstaand of geïntegreerd in een bestaande constructie.
Mobisol heeft 2 types lamellendaken, enerzijds de Renson Camargue®, een volledig afsluitbare terrasoverkapping die langs de zijden afgesloten kan worden door windvaste Fixscreens®, glazen schuifwanden, Loggia® schuifpanelen of een combinatie hiervan. Deze zijelementen zijn perfect onzichtbaar integreerbaar.

Anderzijds de Renson Algarve®, een eenvoudige en praktische terrasoverkapping met een lichte en elegante vormgeving die bij iedere bouwstijl aansluit: hedendaags, klassiek of modern. Zijelementen zijn mogelijk in opbouw.

LED-VERLICHTING®:
Als het 's avonds donker wordt, schakelt u de geïntegreerde verlichting aan. De LED-verlichting kan bovendien gedimd worden zodat de intensiteit van de verlichting aan de situatie kan worden aangepast. Zowel bij de Algarve als bij de Camargue® wordt de LED- verlichting in de roterende lamellen geïntegreerd.

LINIUS WAND®:
De Linius vaste wand is uitvoerbaar als enkelzijdig of als dubbelzijdige beklede wand over de volledige doorloophoogte, of kan op een hoogte naar wens afgewerkt worden met een topprofiel om een balustrade te creëren.

LINEO LUCE®:
Deze lichtdoorlatende lamellen zorgen voor extra openheid. Maximum 5 lamellen per dak zijn mogelijk.

LOGGIA SCHUIFPANELEN®:
Deze panelen bestaan uit een slank aluminium kader dat met diverse materialen kan worden ingevuld.

Contact

Mobisol BVBA
Rijksweg 92
3650 Dilsen-Stokkem
T: 089 79 29 99
F: 089 50 29 98
info@mobisol.be

LIKE US ON FACEBOOK
BEKIJK ONZE BROCHURE

Openingsuren

Ma: gesloten
Di-Vr: 10u-12u & 13u30-17u30
Za: 10u-12u