Producten / Raambekleding / Plissé

Op zoek naar elegante, verfijnde raamdecoratie? Kies dan voor plissés of duettes, gracieus in hun eenvoud en de geknipte oplossing wanneer u weinig ruimte hebt boven uw ramen.

Deze raambekleding bestaat in eindeloze uitvoeringen wat een brede waaier aan toepassingen toelaat. Zowel verticale als horizontale plaatsing onder lichtkoepels of verandadaken zijn mogelijk. Ook speciale vormen zoals driehoeken, trapeziums of boogramen vormen geen probleem.   
Duettes bestaan uit een doek in honinggraatstructuur waarbij koorden en gaatjes niet zichtbaar zijn, hierdoor zijn ze ideaal voor het verduisteren van bijvoorbeeld de slaapkamer.

De collectie bevat transparante, warmtewerende én verduisterende stoffen. Sommige stoffen zijn voorzien van een reflecterende coating die zorgt voor een hoge lichtreflectie en isolatiegraad. In de zomer brengt uw plisségordijn verkoeling, terwijl het in de winter de kou buiten houdt. Combineer 2 verschillende stoffen in 1 duette en geniet overdag van het uitzicht door een transparante stof en schakel 's avonds over naar een half-transparant of verduisterende stof voor extra privacy.

Contact

Mobisol BVBA
Rijksweg 92
3650 Dilsen-Stokkem
T: 089 79 29 99
F: 089 50 29 98
info@mobisol.be

LIKE US ON FACEBOOK
BEKIJK ONZE BROCHURE

Openingsuren

Ma: gesloten
Di-Vr: 10u-12u & 13u30-17u30
Za: 10u-12u