Producten / Raambekleding / Rolgordijnen

Wilt u snel switchen tussen licht en donker, zonlicht en sfeer? Duik dan zeker in ons enorme aanbod aan rolgordijnen. Mobisol selecteerde ook voor rolgordijnen een uiteenlopende waaier aan stoffen en kwaliteiten, gaande van effen kleuren tot aparte dessins in een transparante, dicht geweven of verduisterende stof.

Voor de ramen aan de zonkant van uw huis kiest u best voor een rolgordijn met screenstof. Deze speciale stof filtert het zonlicht en is bovendien zon- en warmte werend. Screendoek is vochtbestendig, kreukherstellend, afwasbaar en uiterst kleurvast. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende transparanties om het vrij zicht naar buiten niet te verliezen.
Voor de elektrische bediening van uw rolgordijn kan u kiezen voor bediening via een wandschakelaar, afstandsbediening of domotica. Voor woningen waar geen elektriciteit voorzien is, bieden wij batterijoplossingen aan.

Als u op zoek bent naar raamdecoratie die u overdag van privacy voorziet en ’s avonds de wereld buiten houdt, dan zijn duo rolgordijnen ideaal!
Deze rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen, opgebouwd uit enerzijds transparante en anderzijds niet-transparante of verduisterende banen. Door de banen over elkaar heen te schuiven, kan u de inkijk en lichtinval aanpassen naar uw wensen, van open naar half open of gesloten.
De bediening van het systeem gebeurt met een kettingbediening zodat het doek op iedere gewenste hoogte neergelaten of opgetrokken kan worden.

De duo-roll wordt standaard geleverd met een cassette (afgerond) gelakt in het wit, alu, ivoor, bruin of zwart.
Qua budget is dit systeem merkelijk duurder dan een rolgordijn, dit omdat er dubbel zoveel gordijndoek nodig is.
Ook duo rolgordijnen kunnen elektrisch bediend worden. Dit zowel met een motor op 220 volt als met een motor op batterijen. Echt een aanrader voor een optimaal gebruiksgemak van uw binnenzonwering.
Contact

Mobisol BVBA
Rijksweg 92
3650 Dilsen-Stokkem
T: 089 79 29 99
F: 089 50 29 98
info@mobisol.be

LIKE US ON FACEBOOK
BEKIJK ONZE BROCHURE

Openingsuren

Ma: gesloten
Di-Vr: 10u-12u & 13u30-17u30
Za: 10u-12u