Producten / Rolluiken

Rolluiken bieden veel voordelige functies: ze verhogen de isolatiewaarde van uw huis, de veiligheid én het comfort. Bovendien kunt u de lichtinval van rolluiken traploos regelen, om half- of volledig verduisterend te slapen. Redenen genoeg om uw ramen ermee uit te rusten...
Voorzetrolluiken in aluminium
Voorzetrolluiken zijn een eenvoudige oplossing tegen wind, zon, regen en koude. Enerzijds zijn rolluiken extra isolerend en energiebesparend in de winter, anderzijds zijn ze hitte- en zonwerend in de zomer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren en kunnen dienen voor elke woning of appartement. Kies een rolluikkast die het best bij uw stijl past: de standaard afgeschuinde kast of de optionele rechte of ronde rolluikkast.
Onze voorzetrolluiken bestaan uit dubbelwandige aluminium lamellen met een tweevoudige poedercoating en extra isolatie. Bediening kan zowel manueel, elektrisch of d.m.v. zonne-energie. Rolluiken bieden een goede thermische en akoestische isolatie en verhogen de veiligheid tegen ongewenste bezoekers. Dankzij de standaard diefstalbeveiliging is het omhoog duwen van het rolluik van buitenaf onmogelijk.
Inbouwrolluiken / Rolpoorten
Bij nieuwbouwwoningen of renovatieprojecten bestaat de mogelijkheid om inbouwrolluiken te plaatsen. Inbouwrolluiken hebben een zonwerende functie in de zomer en houden de koude buiten in de winter. Bovendien beschermen ze uw buitenschrijnwerk tegen inbraak en extreme weersomstandigheden.
Grotere openingen of garagedeuren kunt u beveiligen dankzij onze sterke 55 mm of 77 mm lamellen. Deze geïsoleerde aluminium of stalen lamellen beschermen perfect tegen wind, weer en UV-stralen. Voor rolpoorten raden we elektrische bediening aan, met of zonder afstandsbediening.

Contact

Mobisol BVBA
Rijksweg 92
3650 Dilsen-Stokkem
T: 089 79 29 99
F: 089 50 29 98
info@mobisol.be

LIKE US ON FACEBOOK
BEKIJK ONZE BROCHURE

Openingsuren

Ma: gesloten
Di-Vr: 10u-12u & 13u30-17u30
Za: 10u-12u