Producten / Outdoor living / Vaste overkappingen

Wilt u uw terras droog houden om er in alle weersomstandigheden optimaal van te genieten? Een vaste overkapping is een eenvoudige, maar fantastische manier om uw wooncomfort te vergroten. Zo kunt u zowel in de zomer als in de winter eindeloos genieten van uw tuin. Bovendien kunt u het geheel naar wens vormgeven. Mobisol plaatst verschillende types aluminium terrasoverkappingen. Er is daardoor altijd een design dat perfect past bij uw huis en wensen.

Wilt u maximaal genieten van licht, maar ook van voorbijdrijvende wolken en de sterrenhemel, dan is glas voor het dak van uw overkapping de beste keuze. Hiermee creëert u een heldere kijk naar buiten. Wij plaatsen zowel helder, opaal als zonwerend veiligheidsglas. Een terrasoverkapping met veiligheidsglas kan optioneel worden voorzien van een boven- of onderliggende verandazonwering waarmee u optimaal de temperatuur en de lichtinval kunt reguleren.

Een terrasoverkapping met polycarbonaat dakplaten is lichtdoorlatend en zonwerend, zelfs met een beperkter budget zijn hierbij grote overspanningen mogelijk.

Mits het plaatsen van glazen zijwanden of windscreens, geniet u 4 seizoenen lang van uw buitenruimte en creëert u als het ware een verlenging van uw huiskamer! Ingebouwde verlichting en verwarming maken het geheel compleet en zorgen ervoor dat het in deze op maat gemaakte outdoor livingspace bij iedere weersituatie aangenaam vertoeven is.
Contact

Mobisol BVBA
Rijksweg 92
3650 Dilsen-Stokkem
T: 089 79 29 99
F: 089 50 29 98
info@mobisol.be

LIKE US ON FACEBOOK
BEKIJK ONZE BROCHURE

Openingsuren

Ma: gesloten
Di-Vr: 10u-12u & 13u30-17u30
Za: 10u-12u