Producten / Zonwering buiten / Verandazonwering

Het hele jaar door genieten van uw veranda is perfect mogelijk door het plaatsen van een verandazonwering. U bepaalt voortaan zélf de warmte en lichtinval in uw veranda of terrasoverkapping en verhoogt zo het comfort van uw outdoor living space.
Afhankelijk van uw situatie kan deze automatische elektrische zonwering boven of onder het dak geplaatst worden. Daarbij zorgt een speciaal spansysteem met zijgeleiders dat het doek steeds mooi strak blijft.
De verandazonwering wordt als harmonieus geheel op of onder het dak gemonteerd, waarbij een ingenieus spansysteem het automatisch afrolbaar doek mooi strak houdt. De rechtstreekse zonnestralen worden van uw dakvensters geweerd, waardoor de opwarming door zonlicht tot +/- 95% kan worden tegengegaan. De luchtruimte tussen doek en glasoppervlakte zorgt voor ventilatie waardoor de lucht onder het doek niet opwarmt.
Dankzij de elektrische bediening - al dan niet gekoppeld met zon- en windsensoren - hebt u steeds de perfecte temperatuurregeling. In de zomer blijft het aangenaam koel en wordt het scherpe zonlicht gedimd. Kiest u voor een screendoek, waar nog licht doorheen komt, dan creëert u bovendien een aangename sfeer tijdens de winter. In gesloten toestand zit het doek volledig opgeborgen in een afgeronde kast.

Contact

Mobisol BVBA
Rijksweg 92
3650 Dilsen-Stokkem
T: 089 79 29 99
F: 089 50 29 98
info@mobisol.be

LIKE US ON FACEBOOK
BEKIJK ONZE BROCHURE

Openingsuren

Ma: gesloten
Di-Vr: 10u-12u & 13u30-17u30
Za: 10u-12u