Producten / Insectenwering

Wij voorzien uw ramen, deuren en schuifdeuren van de nodige vliegenwering, vervaardigd uit onderhoudsvriendelijk aluminium. Alles wordt op maat gemaakt én volledig aangepast aan de kleur van uw ramen en / of deuren.

Vliegenramen en -deuren worden gemaakt voor zowel kunststof-, houten als aluminium ramen en zijn onmisbaar in elke woning. Met een vliegenwering kunt u ongestoord uw woning verluchten.  Bovendien kunt u kiezen voor Bellavista gaas. Dit zwarte gaas reflecteert minder licht en is hierdoor zo goed als onzichtbaar wanneer u naar buiten kijkt. 

Voor huisdieren beschikken wij over petscreen, dit is een extra versterkt gaas, speciaal ontworpen voor de viervoeters in uw woning.
Een nieuw alternatief voor een vliegendeur is de plissé vouwhordeur. Deze rolt niet op, maar vouwt op dankzij het geplisseerd gaas. De hordeur van plissé is een combinatie van gevouwen gaas, zeer sterke stabilisatiekoorden en een aluminium frame.  Een plisséhor is gemaakt van aluminium en hierdoor bestand tegen praktisch alle weersomstandigheden. De bovengeleider bestaat uit een U-vormig profiel, onderaan wordt er een drempel van 3 mm voorzien, waarover de plissé glijdt. Bij dubbele deuren kunnen twee plissé vouwhordeuren gebruikt worden die naar elkaar toeschuiven en d.m.v. een magneetsluiting perfect aansluiten.

Contact

Mobisol BVBA
Rijksweg 92
3650 Dilsen-Stokkem
T: 089 79 29 99
F: 089 50 29 98
info@mobisol.be

LIKE US ON FACEBOOK
BEKIJK ONZE BROCHURE

Openingsuren

Ma: gesloten
Di-Vr: 10u-12u & 13u30-17u30
Za: 10u-12u