Producten / Raambekleding / Vouwgordijnen

Het mooie van op maat gemaakte vouwgordijnen is de zachte uitstraling die het aan uw kamer geeft. Ideaal voor ruimtes waar vorm voor functie komt, zoals in woonkamers.

Het gordijn wordt in slagen opgetrokken en kan op iedere gewenste positie blijven hangen. In opgetrokken toestand blijft er steeds een pakket stof boven hangen, in neergelaten positie hangt het geheel vlak.  Een vouwgordijn bestaat uit een metalen bovenprofiel waarin het optreksysteem ingewerkt zit. Door middel van een velcro wordt de gordijnstof bevestigd aan dit profiel. Het voordeel van deze wijze van bevestiging is dat de stof eenvoudig van het bedieningssysteem los te halen is om te wassen.

De stoffen die voor onze vouwgordijnen gebruikt worden, zijn in het algemeen dikker dan die van andere raamdecoraties en zijn daarom goed om de tocht die door uw raam kan komen, tegen te houden. Hierdoor kunnen vouwgordijnen een groot voordeel zijn in de winter en maken ze de verwarming in uw huis meer efficiënt.

Interessant zijn ook de kleurvaste stoffen die geen beschermende voering tegen de zon nodig hebben, de zogenaamde No Sun stoffen.
Bediening van het vouwgordijn kan zowel manueel door een ketting of elektrisch.  

Contact

Mobisol BVBA
Rijksweg 92
3650 Dilsen-Stokkem
T: 089 79 29 99
F: 089 50 29 98
info@mobisol.be

LIKE US ON FACEBOOK
BEKIJK ONZE BROCHURE

Openingsuren

Ma: gesloten
Di-Vr: 10u-12u & 13u30-17u30
Za: 10u-12u