Producten / Zonwering buiten / Zonnescherm / Knikarmscherm

Een knikarmscherm staat synoniem voor optimaal genieten. Het perfecte uiterlijk van een zonnescherm in combinatie met functionaliteit zorgt voor jarenlang schaduwplezier. U geniet onder uw zonnescherm nog steeds van de zon, maar dan in de schaduw. Vanwege de beschutting geniet u langer van de warmte, verkleuren uw tuinmeubels niet en het blijft binnen ook aangenaam van temperatuur.

Wie een terrasscherm wil aanschaffen, heeft bij Mobisol een ruime keuze uit verschillende frames, afmetingen, de nodige windweerstand, persoonlijke smaak én budget. Bovendien is het eveneens mogelijk om te kiezen voor geïntegreerde LED-verlichting in de knikarmen of de cassette. Optioneel kunt u kiezen voor een zon- of windautomaat.

Een zonneluifel, ook wel zonnetent genoemd, wordt horizontaal tegen de gevel geplaatst en is inzetbaar voor zowel professioneel als privégebruik. In gesloten toestand zitten het doek en de knikarmen van het terrasscherm weggeborgen in een gesloten cassette.
Voor de doeken hebt u vrije keuze uit verschillende hedendaagse collecties in alle mogelijke uitvoeringen. Alle doeken krijgen een vocht- en vuilafstotende laag en zijn behandeld met een schimmelwerend producten.

Kortom, een knikarmscherm is een sfeervolle aanwinst voor uw terras!

Contact

Mobisol BVBA
Rijksweg 92
3650 Dilsen-Stokkem
T: 089 79 29 99
F: 089 50 29 98
info@mobisol.be

LIKE US ON FACEBOOK
BEKIJK ONZE BROCHURE

Openingsuren

Ma: gesloten
Di-Vr: 10u-12u & 13u30-17u30
Za: 10u-12u